MILAN Topalović Topalko je apsolutni pobednik trećeg „Grand festivala“. Nakon što je krajem prošle godine pobedio u rijalitiju „Farma“, osvojivši 100.000 evra, Topalko je pesmom „Zavet“ uspeo ponovo da trijumfuje. Zvezda „Granda“ je zahvaljujući ogromnom broju SMS glasova publike zbacio Sašu Matića sa prvog mesta, na kojem je ovaj bio ubedljivim glasovima stručnog žirija.
- J..ote, tako se glasa - uzviknuo je Topalko, nakon što su voditelji pročitali da je glasovima publike izbio na prvo mesto.
- Od srca se zahvaljujem publici, njen sud je najmerodavniji. Hvala obožavaocima što su me ponovo proglasili za pobednika. Ja sam najsrećniji čovek na svetu.
Kao pobednik festivala bivši farmer je osvojio ček na 15.000 evra, a isto toliko novca mu sleduje na ime nagrade za osvojeno prvo mesto glasovima publike. Razloga za slavlje ima i drugoplasirana Tanja Savić, koja je ukupno osvojila 15.000 evra (10.000 za regularno drugo mesto i 5.000 za treće mesto žirija). Trećeplasirani Nikola Rokvić je odneo kući 5.000, Zorica Brunclik 10.000, za osvojeno drugo mesto po odluci žirija, a Dušan Svilar 5.000 evra kao trećeplasirani po odluci publike.
Interesantno je da Saši Matiću, koji je kao ubedljivi pobednik stručnog žirija osvojio 15.000 evra, publika nije dodelila nijedan glas. Topalka su mimoilazili maksimalni bodovi žirija, ali zato ga je publika častila sa 12 poena i ponovo učinila pobednikom.