Iduće nedelje na malim ekranima zavrteće se spot "Lepi grome moj" kojim Svetlana Ražnatović najavljuje novi album "Idealno loša" sa 10 pesama. Spot se trenutno montira, a režiser Peđa Marković snimio ga je na nekoliko lokacija u jednom hangaru. Ceca se u njemu pojavljuje u beloj haljini na zemlji, zatim sa psom, pa konjem, orlom i u - kavezu. Album "Idealno loša" u prodaji će se pojaviti 17. juna, zajedno sa specijalcem posvećenim Ceci, a sve po ceni od 499 dinara. Pet novih numera folk pevačica izvešće premijerno iste noći na koncertu na Ušću.
- Planiram da promenim nekoliko haljina. Belu, zelenu, pa crni kostim u fazonu žene mačke, a na kraju sledi iznenađenje koje će biti prilično šokantno - otkriva Ceca za "Spektakl" šta će obući te noći.
Radovi postavljanja scene, VIP loža, video-bimova i ograde na Ušću počeće 8. juna. Tog dana u Beograd stiže 12 šlepera iz Italije sa kompletnom opremom. Bina će biti visoka 18 metara, a prednji deo biće dug čak 65 metara, tako da će publika moći sve da vidi. Na pitanje koliko ljudi očekuje 17. juna, Ceca odgovara:
- Neka bude kao na "Marakani" i biću prezadovoljna!