PONOSAN SAM NA ČINJENICU DA SMO MI SLOBODARSKI NAROD Vučić upitao na panelu u UN - Šta će da bude posledica ovakvih odluka?

Novosti onlajn

22. 05. 2024. u 17:56

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je na panel diskusiji „Mi govorimo, jer oni ne mogu – glasovi koje treba čuti“.

ПОНОСАН САМ НА ЧИЊЕНИЦУ ДА СМО МИ СЛОБОДАРСКИ НАРОД Вучић упитао на панелу у УН - Шта ће да буде последица оваквих одлука?

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Duboko sam dirnut svedočanstvima svih Srba koji su danas došli ovde da svedoče o dešavanjima kroz koja su prošli pre 30 godina.

Hteli smo da pokažemo da istina nije jednostrana i da nikada nije ni bila. Neke od žrtava su upravo to i rekle.

Uoči dana mogućeg usvajanja nacrta rezolucije o genocidu u Srebrenici, želim još jednom da ponovim da Srbija nikada nije ćutala o strašnim događajima koji su se dogodili u Srebrenici, naprotiv.

Da li je svrha da se kazni jedan narod koji nije uvek pokoran velikim zemljama i šta će da bude posledica ovakvih odluka?

Ponosan sam na činjenicu da smo mi slobodarski narod koji je uvek plaćao najveću cenu za slobodu naše zemlje i naroda.

Još jednom vas molim da ponovo razmotrite svoje stavove, pozicije i odluke, zato što to može da ima veliki uticaj na mnoge stvari u budućnosti, ne samo u regionu iz kojeg dolazim, već i na ceo svet.

Nećemo ćutati. Borićemo se za istinu i niko nas neće zaustaviti", napisano je objavi na zvaničnom Instagram nalogu predsednika. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)