DOKLE VIŠE: Brnabić - Ovo je otvoren poziv za nekog našeg Juraja Cintulu da reši "problem" Aleksandra Vučića (FOTO)

Novosti online

19. 05. 2024. u 11:28 >> 11:30

PREDSEDNICA Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila da je bilo potrebno samo nekoliko dana nakon pokušaja ubistva slovačkog premijera Roberta Fica, u trenutku dok se još uvek ne zna da li će on preživeti, da "elita" u Srbiji nastavi sa narativom koji ohrabruje, opravdava i dovodi do upravo takvih akcija, u ovom slučaju protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ДОКЛЕ ВИШЕ: Брнабић - Ово је отворен позив за неког нашег Јураја Цинтулу да реши проблем Александра Вучића (ФОТО)

FOTO TANJUG/NEMANJA JOVANOVIĆ

 . Ovaj opasni narativ i dalje niko - ni iz te samozvane "elite", ni iz opozicije - ne osuđuje. Niko ne poziva da se prestane, da se ljudi uzmu u pamet, da ne šire dalje mržnju. Ovo je narativ koji, u krajnjoj instanci, dovede do toga da neko uzme oružje u ruke da bi se, na jedan ultimativno "demokratski" način, jer drugačije ne mogu, razračunao sa Aleksandrom Vučićem koji je, kako oni kažu, i tako već "odavno mrtav u moralnom pogledu", koji je samo ljudska ljuštura, dakle - čovekolik, ali bez ikakvog ljudskog svojstva, uz to kriminalac, šef mafije.

Brnabić je navela da onaj ko je ovo izgovorio je duboko poremećena ličnost, a oni koji ovo dalje dele i u ovim rečima uživaju su samo puki sledbenici ovih nesrećnih i frustriranih likova.

- Sve to, međutim, ne umanjuje činjenicu da je ovo otvoren poziv za nekog našeg Juraja Cintulu (umetnika i borca protiv nasilja) da reši "problem" Aleksandra Vučića. Dokle više, zapitala se ona.

BONUS VIDEO: VUČEVIĆ OTVORIO SAJAM POLjOPRIVREDE U NOVOM SADU: Važno što je EU ovogodišnji partner

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (16)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu