SRBIJA I NJENI GRAĐANI NISU GENOCIDNI NAROD: Željko Mitrović uputio snažne reči podrške svojoj državi (VIDEO)

Novosti online

18. 05. 2024. u 14:52

VLASNIK Pink Media Group, vodeće kompanije u Jugoistočnoj Evropi - Željko Mitrović, osim što je uspešan biznismen, inovator i vizionar, još jednom je pokazao da je i veliki patriota, kao i da se ne libi toga da iskaže svoje političko mišljenje.

СРБИЈА И ЊЕНИ ГРАЂАНИ НИСУ ГЕНОЦИДНИ НАРОД: Жељко Митровић упутио снажне речи подршке својој држави (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Državi Srbiji sledi jedna velika i teška borba, na šta je ukazao i sam predsednik Aleksandar Vučić, kada će se u Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija 23. maja, raspravljati o rezoluciji o takozvanom genocidu u Srebrenici.

Tim povodom, Mitrović je odlučio da uputi reči podrške svom narodu koje će sigurno daleko odjeknuti, pa se oglasio na Instagram profilu.

- Mislim da je došlo do ozbiljnog međunarodnog nesporazuma i geografske greške, Srbija i njeni građani svakako nisu genocidni narod, mi smo narod Nikole Tesle, Mihajla Pupina, Stevana Mokranjca pa i Novaka Đokovića, mislim da je greška nastala geografskom omaškom, jer su verovatno mislili na jednu drugu evrposku zemlju u kojoj drže oko milion Srba u robovlasničkom (gastarbajterskom) statusu! - napisao je Mitrović na svom Instagram nalogu.

Osim što je još jednom pokazao da je veliki patriota, Mitrović nije propustio priliku da nas još jednom podseti na svoju svoju svestranost, te je uz ove reči, postavio i snimak kako vešto upravlja helikopterom i preleće iznad naše prelepe zemlje.

BONUS VIDEO: NOVE IKA-20 LETELICE - Predsednik Vučić obišao i Mitrovićev štand nakon vojne vežbe "Granit"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića