JANJUŠEVIĆ: Mnoge detalje je Parandilović sakrio od građana i birača

Novosti online

16. 05. 2024. u 08:47

ČLAN Predsedništva Srpske napredne stranke Krsto Janjušević komentarisao je poziv na TV duel koji mu je uputio Miloš Parandilović.

ЈАЊУШЕВИЋ: Многе детаље је Парандиловић сакрио од грађана и бирача

Foto: Printskrin/sns_srbija

- Čitam da me je zaposleni u Nacionalnoj službi za zapošljavanje grada Beograda sa nekoliko dana radnog staža (u zamrznutom statusu) Miloš Parandilović zvao na TV duel (sa tuđeg profila), "a ja nisam smeo". Šta mislite kako se i ko ga je "zaposlio"?  Koga si još i kako zaposlio, u svom rodnom Priboju kao i u Beogradu, posle Priboja, svom novom - "fantomskom" biračkom mestu, rekao je on.

Janjušević se zapitao da li je sve te detalje Parandilović ispričao ili sakrio od građana, birača, a i svojih novih sponzora?

- Kako si hvalio Aleksandra Vučića dok si bio na listi Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje i rešavao svoj status i status najuže familije. Kako si radio kampanju za listu Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje? Kako si slavio pobedu te liste. Dragi građani, sve ćete to moći da čujete i mnogo toga vidite na tom TV duelu koji Parandilović "najavljuje" sa mnom, a Boga moli da se ne dogodi, naglasio je.

On ga je upitao zašto ne veruje svom narodu već na listu stavlja članove najuže familije kako na lokalu, tako i na parlamentu?

- Razobličavanje takvih "miševa" mi je uža specijalnost. Ne ide da u istoj objavi pišeš i da si me zvao i da ne smem na TV duel. Dok si se borio za listu Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje, kvalitetno si prezentovao rezultate, napredak Srbije na svim poljima, tako emotivno i argumentovano, da smo od toga planirali praviti predizborne spotove. Parandiloviću, ne da smem na TV duel sa tobom, nego mu se radujem. Samo da to bude televizija koju će moći da vidi cela Srbija jer, ovamo lokalno, odakle si, svi ti znaju šifru, pa bi bilo korisno i lekovito da je prezentujem i ostatku Srbije, da ne gubimo vreme i budemo efikasniji, kazao je Janjušević.

On je poručio: Neka cela Srbija vidi ''novo lice'' bez obraza i rezultate "radnika" Nacionalne službe za zapošljavanje grada Beograda sa nekoliko dana radnog staža za sve ove godine.

BONUS VIDEO: PUTIN U PEKINGU: Pogledajte ceremoniju dobrodošlice ruskom lideru

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)