"CRNA GORA JE TRENUTNO NEPRIJATELJSKA DRŽAVA SRBIJI" Šešelj bez dlake na jeziku: Jakov Milatović i Milojko Spajić idu stopama Mila Đukanovića

Novosti online

14. 05. 2024. u 00:20

PREDSEDNIK SRS dr Vojislav Šešelj izjavio je da Crna Gora, nažalost, ima i predsednika i premijera koji zaslužuju svaki ljudski prezir.

ЦРНА ГОРА ЈЕ ТРЕНУТНО НЕПРИЈАТЕЉСКА ДРЖАВА СРБИЈИ Шешељ без длаке на језику: Јаков Милатовић и Милојко Спајић иду стопама Мила Ђукановића

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

Šešelj je rekao da Jakov Milatović i Milojko Spajić idu stopama bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

- Oni mrze Đukanovića, ali ne mrze njegovu politiku i dodvoravaju se Zapadu. To je kao kada bi se nekada crnogorske vladike dodvoravale Turcima. Ono što su nekad bili Turci, kao okupatori i osvajači, to su danas zapadne sile. Ništa se tu suštinski nije promenilo - izjavio je lider radikala na Informer TV.

Ponovio je svoj stav da je Crna Gora trenutno neprijateljska država Srbiji.

- Sve dok Crna Gora priznaje tzv. Kosovo, ona je prema nama neprijateljska država - rekao je Šešelj.

Predsednik SRS je objasnio da nema principijelne razlike između političara u Crnoj Gori koje se priklanjaju zapadnim silama i Mila Đukanovića.

- Jeste Milo Đukanović iskoristio tri decenije da opljačka grdne pare i sad je verovatno najbogatiji čovek na Balkanu. Sa njim se možda samo mogao da meri Brano Mićunović. Moguće je da je on ostavio više para. Stalno su bili u sprezi. Dok je Đukanović apsolutno kontrolisao državu, Mićunović je bio na čelu mafije. Država i mafija su bili sve vreme u sprezi. Odlično je funkcionisao šverc droge, cigareta, oružja... Crnogorskoj sirotinji su bacali mrvice, a oni su stalno uvećavali svoje bogatstvo - kazao je Šešelj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

PORAZ ZAPADA I NJIHOVIH UCENA: Usvojena sramna Rezolucija - u zbiru više glasova protiv i uzdržanih nego za