BRAVO, MAJSTORE: Vučić čestitao Jokiću MVP titulu uz spektakularnu fotografiju i moćnu poruku (FOTO)

Novosti online

09. 05. 2024. u 11:17

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je srpskom košarkašu Nikoli Jokiću treću titulu najkorisnijeg igrača NBA lige (MVP).

БРАВО, МАЈСТОРЕ: Вучић честитао Јокићу МВП титулу уз спектакуларну фотографију и моћну поруку (ФОТО)

FOTO TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ

Vučić je uz fotografiju Nikole Jokića sa najprestižnijim priznanjem najjače lige sveta napisao na Instagramu:

- Naš Nikola Jokić je po treći put MVP NBA i ponovo najbolji među najboljima!

Hvala Vam, poštovani Nikola, na tome što ispisujete najlepše stranice srpske i svetske košarke, kao i na tome što svojom igrom, energijom, upornošću i temperamentom pokazujete kako šampioni iz naše male zemlje mogu da dostignu svetski vrh i stanu na crtu najvećima i najboljima!

Srbija je ponosna na Vaš veličanstveni uspeh, koji iz godine u godinu krunišete novim titulama, čime ste se svrstali u vrhunsku klasu slavnih košarkaša čija imena se u svetu sporta i danas izgovaraju sa poštovanjem.

Sada i naša zemlja ima svog predstavnika među najvećima poput Džabara, Džordana, Lebrona, Čemberlena, Lerija Birda i Medžika Džonsona. Vaš ogroman trud i nesvakidašnji talenat, vrhunsko majstorstvo i čvrstina karaktera koji nikada ne odustaje, doneli su Vam zasluženu titulu i proslavili srpsku košarku.

Na tome smo Vam svi neizmerno zahvalni, kao i na patriotizmu i ljubavi prema Srbiji koju uvek i na svakom mestu pokazujete.

Uveren sam da ćete ući u istoriju NBA kao nosilac najvećeg broja titula MVP. Cela Srbija srcem navija za Vas! Bravo, Nikola!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)