"OSEĆAJTE SE U BEOGRADU KAKO KOD SVOJE KUĆE!" Vučić primio akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata (FOTO)

Novosti onlajn

18. 04. 2024. u 11:40

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata Ahmeda Almenhalija.

ОСЕЋАЈТЕ СЕ У БЕОГРАДУ КАКО КОД СВОЈЕ КУЋЕ! Вучић примио акредитивна писма новог амбасадора Уједињених Арапских Емирата (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Srbija je ponosna na prijateljske veze i strateško partnerstvo sa UAE, koji su utemeljeni na međusobnom uvažavanju i razumevanju. Spremni smo da održimo intenzivan politički dijalog i razmene poseta na visokom i najvišem nivou i u narednom periodu i time damo dodatni impuls razvoju naše sveukupne saradnje.

Sa posebnim zadovoljstvom primio sam akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata kome sam poželeo srdačnu dobrodošlicu i mnogo uspeha tokom mandata u Beogradu, u čiju će se gostoljubivost i sam uveriti.

Još jednom sam zahvalio predsedniku UAE @mohamedbinzayed na iskrenom prijateljstvu i spremnosti da ličnim angažmanom pomogne i podrži Srbiju i naš narod.

Poštovani ambasadore, osećajte se u Beogradu kako kod svoje kuće!", napisano je u opisu objave na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)