AVIO LINIJA POVEZUJE BIH I SRBIJU: Vučić - To je velika stvar koja spaja Mostar i Beograd i sve naše narode

Novosti online

15. 04. 2024. u 17:06

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić rekao je, na ceremoniji u Mostaru, de je uspostavljen redovan let Beograd-Mostar, da je veom srećan jer misli da je to od velikog značaja za oba grada.

АВИО ЛИНИЈА ПОВЕЗУЈЕ БИХ И СРБИЈУ: Вучић - То је велика ствар која спаја Мостар и Београд и све наше народе

Foto: Novosti

- Veoma sam srećan jer mislim da je ova stvar od velikog značaja za Mostar i Beograd, BiH i Srbiju i povezivanje svih naših naroda. Povratna karta avionom koji leti 40 minuta je vrlo pristupačna - 104 evra. Ne postoji automobil kojim možete da idete a da potrošite manje, rekao je Vučić.

On je naglasio da su uštede ovog putovanja 12 do 13 sati puta.

- Osim praktičnog značaja ovo će dodatno da povezuje naše poslovne zajednice i zato sam zadovoljan što čemo još jednom prisustvovati velikom sajmu privrede ovde. To je za nas izuzetno važan događaj - rekao je predsednik u svom obraćanju.

BONUS VIDEO: NA PRVOM LETU PREDSEDNIK VUČIĆ: Od danas direktna avio-linija od Beograda do Mostara

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar