Teatar licemerja srpske kvazi elite

Novosti online

12. 03. 2023. u 12:16

NA DVADESETU godišnjicu ubistva premijera Zorana Đinđića vredi se još jednom podsetiti licemerja srpske kvazi elite, koja je pokojnog predsednika vlade napadala dok je bio živ, da bi posle njegove smrti drugačije govorili.

Komentari (7)

Ivan Zgrozeni

12.03.2023. 12:27

O pokojniku sve najbolje. Pre Djindjica smo imali Marka Nikezica koji je radio ono sto je Djindjic obecavao da ce da uradi. Bio je toliko dobar i Srbija toliko uspesna da je srbozder Broz morao da ga smeni, na njegovo mesto dovede mediokritete I uvede "dogovorenu ekonomiju".

Djudja

12.03.2023. 12:55

Kod nas je uvek bilo ustaljeno ,,o pokojniku sve najbolje,, a kvazi elite su sveprisutne u dekadama otupelog i promiskuitetnog drustva,cast izuzecima koji jedva prezivljavaju agoniju i koncentracioni surogat ,,napredovanja,,!Pokojni Djindjic je ustvari doveden da bi povukao celu ekipu kao zrtvenu jagnjad,a da bi se odredjeni trutovi ustolicili u ovoj rastrgnutoj i obudaveloj zemlji!Neki su tvrdili da je on nemacki shpijun i da mu je shvapska baba ostavila milion eura kesha,uglavnom u ovim balkanskim gudurama navek je bilo ,,crnog Djordja i Milosha Vujice,,!!!!

Vesna

12.03.2023. 13:00

Ljudi hobotnice. Uvek se za nesto pridrzavaju, a ljigavost mozga im je neuhvatljiva. Mislim da vise niko neveruje u reci koje ispustaju, bez ikakvog pokrica. Ne znam samo na osnovu cega grade svoje samopouzdanje koje plasiraju preko medija.