NIKOLA SELAKOVIĆ: Oni koji napadaju Vučića i njegovu porodicu, čine to u pokušaju da ga slome, ali očigledno ne poznajući ga dovoljno

Novosti online

11. 01. 2023. u 10:35

TEŠKO je opisati razmere brutalnosti u lažima kojima su u orkestriranoj kampanji protiv članova porodice predsednika Vučića do sada pribegavali mrziteljski nastrojeni mediji i pojedinci, saopštio je ministar za rad i socijalnu politiku Nikola Selaković.

НИКОЛА СЕЛАКОВИЋ: Они који нападају Вучића и његову породицу, чине то у покушају да га сломе, али очигледно не познајући га довољно

Foto: Tanjug

- Poslednji u nizu takvih napada na predsednika kroz napad na njegovog starijeg sina Danila Vučića pokazuje, po ko zna koji put, zašto žeton-napadačima smeta Vučić i njegova politika. Smeta zato što je svetosavska, zato što je srpska, suverena i nezavisna, politika koja za svoj apsolutni prioritet ima budućnost Srbije, svih njenih građana i srpskog naroda. Smeta im kada decu vaspitavamo u tom duhu, duhu Svetosavlja u duhu ljubavi prema rodu i slobodi, kada znamo veličinu naše kulture, naše tradicije, naše duhovne vertikale i kada se borimo da sve to produžimo, kako bismo svojim potomcima stvorili bolje i mirnije okruženje za normalan život i napredak - navodi Selaković na svom Instagram profilu.

- Oni koji napadaju predsednika Vučića, da li to činili direktno ili napadajući njegovu porodicu, brata, sinove, ćerku, čine to u pokušaju da ga slome i izbace iz stroja ali očigledno ne poznajući ga dovoljno, jer je reč o čoveku koji nikoga i ništa ne ostavlja bez odgovora, koji se rukovodi suvim razumom i koji je svoj život posvetio politici slobodne uspravne i suverene Srbije. Dakle nije politiku posvetio svom životu, što je bio manir onih koji ga napadaju, već je svoj život posvetio politici koja za cilj ima Srbiji koja se privredno, infrastrukturno, kulturno, naučno, sportski i u svakom drugom smislu razvija. Onima koji Aleksandra Vučića napadaju što je sa sinom Danilom pohodio Hilandar i što mu je sin na proslavi Dana Republike Srpske napadaju ga jer im smeta što je na čelu Srbije neko ko poštuje moralni, istorijski i kulturni kapital našeg naroda.

I još nešto, najčešće ga napadaju jer ih svim svojim uspesima podseća na njihove neuspehe. Zbog svega navedenog i još mnogo toga podržavam Aleksandra Vučića i jedva čekam da mi sinovi odrastu da ih povedem na Svetu Goru i na proslavu Dana Republike Srpske. Živela Srpska! Živela Srbija!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)