META NA DANILOVOM ČELU, JURILI BI I VUKANA: Kurti udara na celu porodicu Vučić

Novosti online

23. 12. 2022. u 12:21

NA spisku imena koja bi, prema rečima poslanika Samoopredeljenja Armenda Muja, trebalo da budu uhapšena na Severu, nalazi se i Danilo Vučić, sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

МЕТА НА ДАНИЛОВОМ ЧЕЛУ, ЈУРИЛИ БИ И ВУКАНА: Курти удара на целу породицу Вучић

Foto: Printskrin

Time su Albanci nacrtali metu na čelu predsednikovom sinu.

Na Mujinom spisku za hapšenje našao se i predsednikov brat Andrej Vučić. Samo još Vukana, najmlađe dete predsednika, nisu stavili.

Foto: Printskrin

Podsetimo, Kurtijeva partija objavila je novi spisak Srba za hapšenje, a na njemu su se našli i članovi porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Poslanik Samoopredeljenja Armend Muja objavio je spisak sa nazivima tzv. srpskih kriminalnih organizacija i njihovih rukovodilaca, tražeći njihovo hapšenje.

1. Civilna zaštita, koja je formirana od strane Gorana Rakića, Igora Simića, Slavka Simića, Miloša Perovića, Nenada Đurića i Stevana Pavićevića. 2. Severna brigada, formirana od strane Andreja Vučića (brata predsednika Aleksandra Vučića), Milana Radoičića, Zvonka Veselinovića i Radule Stevića. 3. Ekstremističke desničarske organizacije vezane sa Rusijom, SPC i SANU, Narodna patrola, (Damjan Knežević, Danilo Vučić - sin predsednika Srbije i Aleksandar Filipović). Zna se da predsednik Srbije Aleksandar Vučić, njegov brat Andrej, sin Danilo, ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić i šef BIA Aleksandar Vulin igraju te igre - naveo je Muja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (99)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna