Vlasnik Atlas grupe Duško Knežević optužio je Borisa Savića, predsednika Višeg suda u Podgorici, da je i njemu Nenad Vujošević, sekretar Vrhovnog državnog tužilaštva, kao i Ivici Stankoviću VDT-u, nosio novac za korupciju. On je na Istagramu naveo i da je Savić desna ruka Ivice Stankovića, i da mu je šef VDT-a, preko kurira Nenada Vujoševića, prenosio koja optužnica treba da bude potvrđena a koga treba pustiti iz zatvora.

„Boris Savić i Nenad Vujošević su bili nerazdvojni, ja sam par puta prisustvovao kad su bili zajedno, jednom u hotelu „Zija“, drugi put u restoranu u Njegoševoj ulici. I znam da su vrlo bliski. Vujošević mi je rekao da on nosi od Stankovića poruke Saviću za optužnice koje treba da budu potvrđene. Vujošević je bio glavna veza između Stankovića i Savića, za one koje treba potvrditi u optužnici ili pustiti iz zatvora. Vujošević je nosio pare Saviću i Stankoviću direktno iz moje kuće, a nalog za pretres od pre par noći te iste kuće je potpisao predsednik Višeg suda. Znam sve o Saviću i to ću da iznosim, znam njegovu čuvenu ljubavnicu Tijanu Ćoso, koja je članica stečajne mafije i znam da ga je, to mi je Neno Vujošević pričao, ANB snimio u ljubavnim odnosima sa ljubavnicom. Taj trougao Tijana Ćoso, Blažo Jovanić i Boris Savić će izaći na videlo, poručio je Knežević, tvrdeći da nisu tačne spekulacije kako se navodno dogovorio oko arbitraže sa vrhovm režima.

PROČITAJTE JOŠ - KNEŽEVIĆ OBJAVIO NOVI SNIMAK: Spasiće te Milo – ti si njegov čovek (VIDEO)

„Jer da sam se dogovorio ne bih krvavu hobotnicu terao do kraja“, napisao je Knežević, ne krijući čuđenje zašto je istaraga „oko Volija i kokaina u Baru zataškana“.

„U svemu tome treba naći poslovne veze između Dragana Bokana i Ivice Stankovića. To su aktivni odnosi po pitanju nabavke kola i dobijanja privilegija. Sve to Bokan plaća i bavi se kriminalnim aktivnostima, a to je opasno. Da su meni našli dva grama droge objesili bi me na Blažovom mostu, a ne da mi kao njemu nađu kokain u kontejnerima. Sve će to doći na red, i taj isti Bokan ne spava, nema miran san, on je Milov potrčko, ali će završiti tamo gde treba. Bokan je mali čovek i ljiga ljudska, on je jedan uštipak crmnički koji nije dostojan daljeg komentara, ocenjuje Knežević, upozoravajući da će i „Brano Gvozdenović brzo doći pod udar pravde zbog reketiraanja stranih investitora, pokrivanja Mila Đukanovića...“

„Sve ćemo to gledati na snimcima koje ću da objavim, pa ćete da vidite kako sve to funkcioniše. Pred Kongres DPS-a pustiću originalni snimak afere Koverta i Miga Stijepovića, da pomognem mladim lavovima kako da izaberu olinjalog lava Mila Đukanovića“...