Policija iz Bijelog Polja identifikovala je i podnela krivične prijave protiv R.Đ. (49), državljanina Republike Srbije, i I.R. (49) iz Bijelog Polja, zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim delom teška telesna povreda, a u vezi sa događajem u kojem su ispred pekare „Šar" pre šest dana povređeni Adem Gredić (20) i Admir Bašić (20)z Pljevalja.

Sumnja se da su R.Đ, I.R. i još jedno lice na čijoj se identifikaciji radi, 10.08.2019. godine, ispred pekare „Šar" u Bijelom Polju fizički napali Grediča i Bašića i zadali im više udaraca. Gredić je zadobio tešku telesnu povredu, dok je Bašić zadobio lake telesne povrede.

Nakon što su počinili krivično delo, osumnjičeni su se udaljili sa lica mesta.

Povređenim je ukazana medicinska pomoć u Opštoj bolnici u Bijelom Polju.

Policijski službenici su od momenta prijave događaja intenzivno radili na njegovom rasvetljavanju, što je rezultiralo identifikovanjem osumnjičenih lica i podnošenjem krivične prijave protiv njih nadležnom tužiocu. Policija intenzivno traga za ovim licima, saopšteno je posle događaja u kome je Gredić prošao sa polomljenom rukom i nogom.