Novinarka portala "Standard" i "A1" televizije Milica Minić, napadnuta je kada je na barskoj plaži Ratac, došlo do prvo sporečkanja a onda i fizičkog napada od strane Danilovgrađanina Gorana Kaluđerovića, prenosi portal "Standard".

Do nesporazuma je došlo navodono zbog toga što je Kaluđerović puštao glasnu muziku, ali ju je stišao nakon što ga je Minić zamolila.

Međutim Kaluđerović je ponovo pojačao, i kasnije kada je prijatelj Minić pošao da ga pita, došlo je do svađe, psovanja a onda i fizičkog napada.

Kaluđerović je kamenjem gađao Minić, a onda joj je prišao, bacio na tlo i savio ruku, kako bi joj uzeo mobilni telefon kojim je ona htela da snimi njegovo ponašanje, navode se na portalu "Standard".

- Isprva nisam bila zainteresovana da ga prijavljujem jer mi je prioritet bilo moje zdravlje i nije mi na pamet padalo da se bavim birokratijom i šetam po policijskim stanicama. Ali kad sam došla sebi i kada mi je do glave "doputovalo" da već 10 godina, gotovo svakodnevno, i sama izveštavam o nasilnicima koji u policijskim saopštenjima ostaju sakriveni iza inicijala, pa ih zaboravljamo brže - bolje, do neke naredne žrtve, verujem da je red da, sa svoje pozicije, bez straha od odmazde, pokažem sliku i glasno kažem "Ovo je čovek koji me je napao" - ističe Milica.

Ona je naglasila da je to njena dužnost, imajući u vidu šta se sve u Crnoj Gori dešava.

- Kad bi svako uspeo da snimi makar dve sekunde svakog napada, bili bismo rekorderi u proizvodnji horor dokumentaraca. Kako to nije slučaj, iz srca vas molim da ne ćutite i da ne trpite nikoga i ništa. Niko ne sme na vas. Tako ni meni ne pada na pamet da istrpim ni ovoga ni bilo kojeg drugog Gorana Kaluđerovića -naglasila je Milica.