Saborski zastupnik HDZ-a Franjo Lucić u velikom je problemu nakon što je su se pojavile obnaženi selfiji koje je istaknuti član vladajuće stranke slao ljubavnici iz luksuznog hotela.

Lucić je ljubavnici slao intimne fotografije koje je snimio tokom višegodišnje veze. Franjo Lucić je u višegodišnjem braku, a na svoju je suprugu prebacio deo poslovanja nakon što se protiv njega pokrenut sudski postupak.

Deo selfija koje je obnaženi Lucić slao ljubavnici snimljen je u izuzetno luksuznom hotelu, sa mermernim kupatilima, raskošnom spavaćom sobom, kristalnim lusterom, noćnim ormarićima s ekskluzivnim dizajnerskim potpisom Versaće i skupocenim dizajnerskim detaljima.

Lucić je u svojoj posljednjoj imovinskoj kartici naveo veliku neimaštinu, pa tako tvrdi da nema ušteđevine, kao ni nekretnine, automobil, brod ni deonice. Po službenoj imovinskoj kartici Lucić je najsiromašniji HDZ-ovac u Saboru.

Po objavljivanju fotografija oglasio se i Lucić koji tvrdi da je ovo "strašno, potpuna katastrofa", ali da fotografije "ne odgovaraju istini", i da mu se sve namešta.


Izvor: Net.hr