PIJANI mladić iz SAD popeo se na devet metara visoku banderu i pao na tlo nakon strujnog udara.


Pročitajte još: FALI JOJ POLA LICA ZBOG SELFIJA: Devojku raznesenu puškom majka jedva prepoznala (FOTO)


Egzibiciju, koja se umalo završila tragično, izveo je na žurci u petak uveče pred mnoštvom očevidaca blizu Univerziteta Ohajo.

Zastrašujući prizor je snimljen i vidi se kako mladić Tajler Uher dolazi do vrha, uz navijanje razdragane gomile, i hvata se za žicu. Odjednom ga jak bljesak odbacuje sa stuba i pada na zemlju, a prestravljeni studenti misle da poginuo.


Pročitajte još: NEMA KRAJA LUDOSTI: Tinejdžerke na infuziji sa nekrozom mišića i oštećenim bubrezima zbog sumanutog izazova


Ispostavilo se da je imao više sreće nego pameti pa ga sa teškim povredama prebacuju u bolnicu. Tamo su mu ustanovljeni višestruki prelomi noge i leđa, kao i opekotine.

- Mislio sam da je mrtav, nema objašnjenja zašto je preživeo. Ovo je blagoslov, imam knedlu u grlu kad pomislim na to – rekao je jedan od svedoka za televiziju NBC4.

Univerzitet je saopštio da Tajler nije njihov student, a na internetu je pokrenuta kampanja za prikupljanje pomoći, navodno od strane njegove sestre. U apelu za pomoć se navodi da mladić više ne može da radi, dok su medicinski troškovi ogroman teret za porodicu. Cilj je da se prikupi veoma ambicioznih 100.000 dolara ali su trunutku pisanja ove vesti dogurali do 1.314.

Iako ništa nije potvrđeno iz policije protiv Tajlera može biti pokrenut postupak, prenosi NBC4.