Mladić poreklom iz Hrvatske, 25-godišnji Alija Hrustic, priznao je da je pretukao svog dvogodišnjeg sina, piše Corriere della Sera. Dete je pronađeno mrtvo u stanu u gradskoj četvrti San Siro.


Hrustic je u priznanju policiji rekao kako nije mogao da spava zbog bolova te je konzumirao hašiš. U naletu besa pretukao je vlastito dete do smrti. Policija je našla dečakovo telo koje je bilo puno modrica i rana, a noge su mu bile u povojima.


Kako piše Corriere della Sera, hitna je u sredu oko 06.00 časova dobila dramatičan poziv upomoć. Dečakovi roditelji su u suzama i kroz svađu vikali da im dete teško diše.


PROČITAJTE JOŠ: UHAPŠENA ČEDOMORKA: Zadavila bebu jer je plakala?


Kad je policija došla u stan, dečakova majka Silvija Z. optužila je Hrustica za sinovu smrt. Hrustic je za to vreme pobegao i sklonio se u drugom stanu u četvrti Đambelino.Alija Hrustic; Foto: Facebook


Majka ubijenog dječaka je 23-godišnjakinja, takođe hrvatskog porekla, koja ima petoro dece te je trudna sa šestim detetom.


"Svakodnevno sam viđala majku s dvoje, troje dece. Uvek je bila nasmejana i kulturna. Šokirani smo tragedijom. Dečakova oca nisam već duže vreme videla. Svoju partnerku je već ranije hteo da tuče na ulici pred svima. Hteo je da je bije, pre nekog vremena, tu na ulici pred svima. Ne znam kako je to završilo", rekla je jedna komšinica, piše index.hr.


Alija Hrustic; Foto: Facebook


(nezavisne.com)