Nemački kuvar ne baca ništa, prehrambeni otpad služi u hotelu
12. 03. 2018. u 23:07
Ostaci koje drugi kuvari bacaju, poput kore od krompira, stabljika brokolija i peteljki paradajza, posebni su sastojci nemačkog kuvara Dominika Fletnera
Ilustracije,Thinkstock
On je glavni kuvar hotela "Sejl siti" u Bremerhavenu, gde već duže od četiri godine pokušava da iskoristi svaki deo voća i povrća i time minimizuje bacanje hrane, prenosi Hina.
"U početku je bilo komplikovano", kazao je 45-godišnji kuvar.
PROČITAJTE JOŠ: Kuvarima sezoncima plata i do 1.200 evra
On je naveo da rezultati danas govore sami za sebe, pošto je ušteđeno skoro 2.000 litara prehrambenog otpada.
Milorad
13.03.2018. 01:18
Izreka kaže : Ono si, što jedeš. Tako i Nemci....
radi duze od 4 decenije,a ima 45godina?
Komentari (2)