INDIJAC (27) iz Nju Delhija želi da izvede pred sud svoje roditelje zato što ga nisu pitali da li želi da bude rođen.

Rafael Samuel veruje da bi ljudi trebalo da se suzdrže od razmnožavanja zato što nije moralno donositi svesna bića na svet bez njihovog odobrenja jer ko zna kakve ih muke čekaju.


Pročitajte još:TRLjAM SVAKO JUTRO I NEMA MOŽDANOG UDARA: Evo šta je najpoznatiji hrvatski penzioner Toni poručio Srbima (VIDEO)


Sebe smatra “žrtvom života” i želi da objasni deci Indije da ne duguju ništa roditeljima.

- Volim svoje roditelje i imamo sjajan odnos, ali imali su me samo radi njihovog zadovoljstva. Život mi je odličan, ali ne vidim zašto bi trebalo izložiti nekoga drugog iskušenjima školovanja i pronalaženja posla, ako već nisu pitali da postoje - “rezonuje” Samuel.


Pročitajte još: Dobio aligatora da mu pomaže sa depresijom i sada su nerazdvojni (VIDEO)


On stoji iza Fejsbuk stranice koja redovno objavljuje poruke poput “nije li teranje dece na ovaj svet i na karijeru ravno kidnapovanju i ropstvu?” ili “roditeljima si zamena za igračku ili psa, ne duguješ im ništa, tu si radi njihove zabave”. Iako njegove poruke uopšte nisu popularne na društvenoj mreži on se ne predaje jer smatra da se odnekud mora početi.

Iako je tzv. antinatalistički pokret veoma mali u Indiji, on u zadnje vreme raste i pokušava da na nacionalnom nivou širi poruku o životu bez potomstva. Oni tvrde da ne žele da nametnu svoju volju nikome, a argumenti im variraju od prenaseljenosti planete do moralnih pitanja.

(odditycentral.com)