KINEZ (36) koji se obogatio trgovinom nekretninama uložio je novostečeni novac da unapredi logistiku svog trostrukog braka tako što će svim svim suprugama kupiti kuće u istom kraju kako ne bi morao previše da putuje.

Pročitajte još: Iznajmio 200 lažnih svatova da prevari tazbinu


Sve žene gospodin Žang oženio je od 2015. do 2017. i smestio ih krugu od jednog kilometra tako da one nisu znale jedna za drugu, a celu operaciju omogućila je rupa u administraciji. Naime, ispostavilo se da različite provincije ne dele istu bazu podataka pa matičari nisu bili upoznati sa situacijom. Ambiciozni Kinez imao je po jedno dete u svakom braku i pokušavao je da provodi što više vremena sa njima, ali to nije bilo lako čak ni kada su živeli blizu jer je menjao adrese i po 10 puta nedeljno .

Neko vreme je sve išlo kao podmazano jer je lako zarađivao za tri porodice, međutim žongliranju je došao kraj kada je druga supruga postala sumnjičava posle otkrivenih poruka u Žangovom telefonu i rešila da ga prati na “poslovni put”. Nije morala daleko da ide jer se njen muž zaustavio u komšiluku.

Pročitajte još: OŽENIO HOLOGRAM PEVAČICE: Nikad je nisam varao, a ona mene ne može


Usledio je razvod, a druge dve žene su ga tužile, ali su i pored svega toga tvrdile da je bio jako brižan i pažljiv. Čak su ga hvalile što je svaki put posle večere prao sudove.

Protiv Žanga je podignuta optužnica u novembru prošle godine. Proces je sada pri kraju i preti mu dve godine zatvora zbog poligamije. On i dalje tvrdi da nije znao da je to zabranjeno i nada se da će mu po izlasku na slobodu makar jedna žena oprostiti i ostati sa njim.

(odditycentral.com)