MUŠKARAC iz Kine se lekaru požalio da čuje lupanje u levom uhu, koje nikako ne prolazi, da bi se ispostavilo da je zvuk pravio pauk dok je pleo mrežu.

Pročitajte još: JEZIV SNIMAK: Pauk izlazi iz ženinog uha (VIDEO)

Zamenik šefa odeljenja za otorinolaringologiju bolnice u gradu Dalian, doktor Kui Šulin ispričao je novinarima neobičan slučaj neimenovanog čoveka starog oko 60 godina, koji mu se obratio zbog “bubnjeva” i golicanja u uhu.

Kada su lekari rešili da istraže uzrok simptoma očekivali su da možda vide nekog sitnog letećeg insekta ali ne osmonogog “cimera” koji se već odomaćio i ispleo mrežu.

- Osetio sam neudobnost kada sam krenuo na spavanje, ali nisam puno obraćao pažnju na to. Kada sam se probudio i dalje mi je bilo neugodno u uvu, ali sam pritom čuo zvuk nalik bubnju – rekao je pacijent tokom pregleda.


Pročitajte još: MISTERIJA KOJA JE ZBUNILA NAUČNIKE: Brodovi „isplivali“ usred pustinje (VIDEO)


Doktor Šulin je 5 centimetara unutar ušnog kanala endoskopom otkrio barijeru, nalik magli, za koju se ispostavilo da je mreža, dok je njen vlasnik upornno bežao pred instrumentom. Kada je opisao šta je video i pacijent i medicinsko osoblje u ordinaciji su ostali zabezeknuti.

Nakon što je smirio pacijenta doktor je specijalnim špricem isterao pauka. Nikakvo oštećenje sluha nije utvrđeno.

(odditycentral.com )