Parfem koji je fancuski aristokrata Albert Foket kreirao za bivšeg američkog predsednika Džona Kenedija dok je on još bio student 1937. godine, dostupan je javnosti i može se kupiti za 195 dolara, preneli su američki mediji.

Kenedi je Foketa upoznao još kao student dok je bio u poseti Francuskoj, koji je za njega dizajnirao parfem pod nazivom "Eight&Bob", a na bočici je pisalo "Ovo je parfem koji u sebi nosi deo francuskog glamura koji nedostaje Amerikancima".

Kenedi, kada se vratio u SAD, poslao je pismo Foketu u kome ga moli da mu pošalje još osam bočica parfema za njegove prijatelje i "ako njegova kompanija dozvoli još jednu za Boba" (njegovog brata Roberta).

Holivudske zvezde kao što su Džejms Stjuart i Keri Grant ubrzo su isto došli u kontakt sa Foketom kako bi nabavili sve popularniji parfem.

Foket je poginuo u saobraćajnoj nesreći 1939. godine, a posao je preuzeo porodični batler Filip koji je slao porudžbine sve dok Drugi svetski rat nije zaustavio posao.

Filip je poslednjih par bočica poslao unutar korica knjiga kako ih nacisti ne bi uzeli.

Sada, nakon 60 godina, ovaj parfem je ponovo dostupan na tržištu, a kritičari su ocenili ovu priču kao previše dobru da bi bila istinita.