Pripadnici PU Banjaluka tragaju za Darkom Kolarevićem (26) koji se u subotu udaljio iz porodične kuće, u ulici Zmaj Ognjena Vuka u Banjaluci, nakon čega mu se gubi svaki trag.


Policijskoj upravi Banjaluka je u nedelju oko osam časova prijavljeno da se Kolarević, koji je rođen 11. decembra 1993. godine u Gradišci, a nastanjen u Banjaluci, u subotu oko 17 sati udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.


Iz policije su naveli da je visok oko 205 centimetara, mršavije građe, smeđih očiju i smeđe kratke kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao belu majicu kratkih rukava, plavi šorts i plave papuče sa natpisom „FILA“.


PROČITAJTE JOŠ: Dejan otišao da bere pečurke i nije se vratio, mobilni mu i dalje zvoni!


-Odmah po zaprimljenoj prijavi, policijski službenici su započeli potragu sa ciljem pronalaska nestalog lica, a o navedenom je obavešten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka – saopšteno je danas iz PU Banjaluka.


Policijska uprava Banjaluka apeluje svim građanima da ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona „122“.


-Sa svim radnjama u skladu sa Uputstvom o potražnoj delatnosti, policijski službenici će nastaviti dok se lice ne pronađe –

istaknuto je.