MODRIČA - U ulici Hajduk Veljka u modričkoj Srpskoj varoši jutros oko 11 časova na očigled komšija desila se strašna tragedija. Kamion komunalnog preduzeća je obavljao redovne svoje paslove, dva radnika su istresali kante za smeće. Kamion je išao u rikverc jer se radi o kratkoj slepoj ulici i onda je na jeziv način poginuo jedan od radnika.

Pročitajte još: ŠESTA ŽRTVA STRAVIČNE NESREĆE KOD KURŠUMLIJE: Muškarac (58) preminuo od posledica udesa

- U jednom trenutku radnik na desnoj papuči kamiona se okliznuo i pao pod zadnji točak. Vozač nije mogao da primeti šta se dešava i zadnjim točkom je prešao preko radnika koji je ostao mrtav na mestu. Žene koje su bile u ulici su počele da vrište bio je to jeziv trenutak – priča očevidac koji je bespomoćno posmatrao tragediju.

Policijska uprava Doboj saopštila je da se danas u 11,15 časova, u ulici Hajduk Veljka u Modriči, dogodila saobraćajna nesreća sa smrtno stradalim licem, u kojoj je učestvovao vozač D. K.(63) iz Modriče, koji je upravljao specijalnim vozilom za odvoz smeća marke Mercedes vlasništvo AD Komunalac Modriča i A.O.(19) sa područja opštine Vukosavlje. Radnik navedenog preduzeća, koji je najverovatnije pao sa papučice sa zadnjeg dela navedenog vozila, koje se kretalo unazad, gde je vozilo prešlo preko njega, usled čega je A.O. na licu mesta smrtno stradao - stoji u saopštenju policije.
Kako smo nezvanično saznali, radi se o devetnaestogodišnjem romskom mladiću Almedinu Osmanoviću iz Modričkog Luga u opštini Vukosavlje.

Uviđaj je obavili policija iz Modriča a njime je rukovodio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.