STUDENTI Fakulteta za proizvodnju i menadžment, te njihove kolege sa Likovne akademije u Trebinju organizovali su treći humanitarni sportski turnir kako bi prikupili novac za nastavak lečenja sugrađanina Danijela Pudara Džaje. I, Trebinjci su se masovno odazvali, pa se u malom fudbalu, basketu, odbojci, viteškim igrama i, prvi put, u klikerima nadmetalo više od 50 ekipa...

- Redovno učestvujemo u ovakvim akcijama jer znamo da naše malo, zaista, nekome može biti izuzetno mnogo. Pritom, cilj nije da budemo najbolji, već da pokažemo humanosta prema našem sugrađaninu - kaže - odbojkašica lokalnog Leotara Jovana Zelenović.

Među učesnicima turnira u malm fudbalu su bili i učenici Tehničke škole, a jedan od njih - Igor Kuljić - ne krije da ga je obradovao veliki broj prijavljenih ekipa.

PROČITAJTE JOŠ - Čista desetka na ispitu humanosti

- Odziv za sve ponuđene sportove je bio veoma dobar, na šta smo već navikli tokom prethodnih godina kada smo takođe organizovali sličnu manifestaciju. Ipak, uvek nas obraduje kada Trebinjci pokažu da su pravi šampioni ne samo na terenu, već i u humanosti - zaključuje u ime organizatora student Fakulteta za proizvodnju i menadžment Emilija Trklja.

DžAJA

TREBINjAC Danijel Pudar je pre četiri godine prilikom skoka u more povredio kičmu, što je prouzrokovalo paralizu nogu i ruku. Otad traje borba za njegovo izlečenje tokom koje su organizovane i mnoge druge akcije za prikupljanje novčane pomoći.