IZNENADNA, prirodna smrt, tačnije srčani udar dok je bio za volanom "sitroena", uzrok je smrti 48-godišnjeg Saše Spasojevića iz Prnjavora. Njega je srce izdalo 2. aprila oko 13.00 na magistralnom putu Klašnice - Prnjavor, u laktaškom naselju Drugovići.

- Nalaz obdukcije je utvrdio da je vozač "sitroena" preminuo od srčanog udara, a ne od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći - saznaju "Novosti" od izvora upućenog u ovaj slučaj.

Prvobitno su mediji preneli zvanična saopštenja da je Spasojević poginuo u saobraćajnoj nesreći kada je automobilom sleteo s puta.

U ovoj nesreći, koja se dogodila na jednoj od najsmrtonosnijih saobraćajnica u BiH, o čemu svedoče mnogobrojni spomenici krajputaši nastradalih, prava je sreća da nije došlo do veće tragedije.

Pročitajte još - Sudar na magistrali, poginuo mladić

Očevici su primetili da je "sitroen" počeo da usporava, a zatim je udario u putokaz i sleteo s kolovoza. Prava je sreća da je ostao na svojoj, desnoj strani, i to pri smanjenoj brzini, o čemu svedoči i manje oštećenje automobila. To se desilo na deonici u Drugovićima, gde su pri većim brzinama zabeležena katastrofalna prevrtanja vozila.