DERVENTA - Nepregledna reka ljudi okovana tugom i u grobnoj tišini ispratila je u utorak po podne na večni počinak Dejana Majstorovića, golmana Borca iz Osinje, člana četvrte fudbalske lige RS.

Majka Boranka, otac Zlatko, brat Saša, snaha Maja, bratanci Valentina i Nikola, bake Jelena i Ljubica, dede Vaskrsija i Slobodan na sav glas su naricali. Lelek je parao vrhove pitomog sela, a suze su potekle svima koji su došli da isprate na večni počinak mladog sportistu.

- Dejo, sine moj, živote i snago moja - poslednje su reči koje je majka izgovorila svom mezimcu.

Otac Zlatko je pao na kovčeg, ne mogavši da se odvoji od mrtvog sina.

Više sveštenika SPC je služilo opelo, a nad odrom mladog sportiste teško su govorili prijatelj Nade Planinčević i saigrač iz Siniša Kojić.

- Dejo, ostali smo bez tebe, ali te nismo izgubili. Čuvaćemo te u svojim sećanjima i uspomenama. Obećavamo ti da ćemo svaki naredni pogodak i pobedu poklanjati tebi. Živećeš u nama dok je nas - rekao je kroz suze Kojić.

Dok je padala noć nad Osinjom, dogorevale su sveće pored groba Dejana Majstorovića, koji je rođen 1. aprila 1993, a preminuo u nedelju u 6. minutu utakmice u Donjoj Dubici. Mladi sportista preselio se u legendu izgubivši poslednju utakmicu sa životom.