U ŠIROKOJ paleti usluga koje stavlja na raspolaganje domaćim privrednicima, Privredna komora Srbije je upravo pokrenula i specijalizovan portal "PKS partner". Na adresi www.pkspartner.rs nalazi se onlajn biznis portal sa poslovnim podacima o svim registrovanim privrednim subjektima na teritoriji Republike Srbije. U formi jedne aplikacije na portalu su sakupljene javno dostupne informacije o srpskim firmama koje, uz korišćenje naprednih funkcionalnosti, omogućavaju smanjenje rizika u donošenju odluka i sagledavanje novih poslovnih mogućnosti.

Uz "PKS partner", korisnici mogu da pronađu i provere bilo koju kompaniju u Srbiji i njene registracione podatke, dobiju uvid u finansijsko zdravlje svojih klijenata, segmentiraju i analiziraju tržište, i dođu do novih potencijalnih klijenata i partnera. Ovaj portal omogućava da se pronađu i prate sve kompanije iz iste oblasti poslovanja, ažuriraju ili prošire liste dobavljača i prate promene kod ključnih kupaca i poslovnih partnera.

Pročitajte još - Privrednoj komori Srbije dodeljena nagrada Banking Technology Award 2019


Osim toga, omogućava preuzimanje podataka u Eksel formatu i CSV, čime se obogaćuje kompanijski CRM . Portal "PKS partner" je kreiran kao idealan alat za prodavce i prodajne timove, službu nabavke kompanije, menadžere sektora i direktore kompanija, finansije i računovodstvo, kao i finansijske analitičare i timove za upravljanje rizikom.