Kad Jeremićev potrčko Nikola Jovanović izda bilo koje saopštenje za javnost i iznese toliko laži, istine radi moram da reagujem.


Prvo, havarija koja se desila nema veze sa samom rekonstrukcijim ulice 27. marta. Naime, niko nije probio magistralni vodovod nego je cev pukla od pritiska u Karnegijevoj ulici, a rekonstruiše se druga ulica.


Drugo, svi problemi na ovoj deonici su zbog neažurnog plana podzemnih instalacija i tu odgovornost snosi projektant. Grad Beograd će primeniti ugovorom predviđene mere prema odgovornom projektantu.


Jasno je da Jovanović skuplja političe poene, te umesto da pokaže zabrinutost da li ima povređenih on obmanjuje građane.


Ništa drugo građani ne mogu da očekuju od Đilasovih sledbenika osim mržnje, na prvom mestu prema Aleksandru Vučiću, a onda i prema svemu onom dobrom što radimo za naš narod i građane koja je toliko velika da ste počeli da mrzite našu zemlju, naš grad i naše građane, samo zato što vas narod neće.


PROČITAJTE I: Vučić: Navikli smo na Đilasovu bahatost, ali to da preti da će se boriti protiv onih koji rade svoj posao - to je skandalozno


Zato ti je moj savet da pokušaš da se izboriš za 1% podrške u narodu, a mi ćemo sve projekte koje smo započeli u Beogradu da završimo. Pristojna i moderna Srbija će uvek pobeđivati.