Milosav Miličković, potpredsednik Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke, oglasio se saopštenjem povodom izjave jednog od lidera opozicije, Dragana Đilasa

Objavu prenosimo u celosti.

Mislim da je svima sada jasno da Dragan Đilas obraza nema. Upravo se za Dragana Đilasa zna da su njegove tvrdnje da se obogatio u Češkoj notorna izmišljotina.
Nije Đilas zaradio najveći novac tamo pre ulaska u politiku, jer je kao Koštuničin ministar od imovine prijavio ženinu kuću na Dedinju, polovni auto marke SAB i ušteđevinu od 70.000 evra. Danas, prema njegovom priznanju ima imovinu vrednu 25 miliona evra.

Očigledno je da se Đilas uspaničio što se preispituje trgovina sa reklamnim vremenom na Javnom servisu, a to samo potvrđuje njegovu umešanost u to i da je upravo te milione zaradio otimanjem od RTS-a, Studija B, ali i Pionirskog grada, gde je nelegalno podigao kuću Velikog brata, i tako postao otac rijaliti programa u Srbiji.

Umesto cirkusa koji svakodnevno pravi neka građanima konačno odgovori kako je i na koji način od 74.000 evra, koliki su bili prihodi njegovih firmi za pet godina u Češkoj, napravio 25 miliona evra nakon ulaska u politiku.

Kako Njegoš reče, trgovac ti laže sa smijehom... Niko krupno ko Đilas ne laže.