SVAŠTA su kadri da urade kadrovi Kadrija Veseljija, predsednika kosovske Skupštine. Poslednja se istakla njegova poslanica Fljora Brovina.

Tokom rasprave u kosovskom parlamentu o rezoluciji o navodnom genocidu Srba nad Albancima, "mahala" je slikom tvrdeći da se na njoj nalaze srpski vojnici koji siluju Albanku pred njenom porodicom. Na kraju se ispostavilo da je slika "skinuta" sa pornografskog sajta!

Jeste Fljora, teškog srca, priznala svoju sramotu. Ali, istorija nam govori koliko je još lažnih "fora" do sada bilo u igri lažne države Kosovo. A to im ide po navici, još od Račka. Podsetimo, tada su Srbi lažno bili optuženi za ubistvo albanskih civila, što je bio i povod da NATO bombarduje našu zemlju.

Tu laž, zdravo za gotovo, prihvatio je američki general Vilijam Voker. I nikad nije to demantovao, mada je bilo na hiljade demantija, da je u pitanju laž! I taj kontinuitet laži protiv Srba ide do današnjih dana. Usvajanje rezolucije o lažnom genocidu Srbije na Kosovu 1998-1999. samo je jedna u nizu suludih, ali i očekivanih odluka vlasti u Prištini. Naravno, uz podršku njihovih zapadnih mentora.

Pročitajte još - BROVINA PRIZNALA: Fotografija silovanja je falsifikat; Tužilac: Fljora se ne seća odakle joj slika

Dakle, glavni razlog za donošenje takvih odluka jeste politika dvostrukih standarda zapadnih sila koje su priznale lažnu državu Kosovo. Oni su ti koji suštinski odobravaju nerazumne i iracionalne odluke kosovske vlasti.

A, Kadri Veselji podmetnuo je još jednu podvalu. On je rekao za Niš, koji je stari srpski grad, da je nekad bio nastanjen mnogobrojnim Albancima. Kazao je da su ih Srbi proterali, pa su oni u najvećem broju naselili Prištinu.

Da nije tužno, bilo bi veselo od Veseljija. Ali na sve to postoji jedan srpskih narodni odgovor, koji glasi: majka mu se veselila!