SVE što imam da kažem na tu temu, reći ću posle mitinga "Budućnost Srbije". Ovako je, za "Novosti", frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević odgovorio na pitanje o motivima za učešće na skupu u Beogradu zakazanom za 19.april, na kojem govori predsednik Aleksandar Vučić.

Nastup "Riblje čorbe" najavio je Vučić, a prema našim saznanjima, ova grupa će svirku početi oko 17 sati i izvesti set koji će trajati sat. Najavljujući njihov nastup, Vučić je rekao da on i Bora nisu uvek bili na istoj strani, ali da su se poštovali i kada su razmenjivali udarce.

Pročitajte još - Vučić: Pred Srbijom je puno posla; Ako idemo na izbore, ima da pobedimo ubedljivije nego ikad; Miting ne počinje dok svi ne stignu

Politika Đorđeviću nije strana i kroz čitavu karijeru poznat je po politički angažovanim pesmama. Tokom devedesetih bio je žestoki borac protiv režima Slobodana Miloševića, a snimio je i album sa pesmama protiv bračnog para Milošević - Marković. Posle petog oktobra bio je blizak DSS-u i Vojislavu Koštunici. Radio je i kao savetnik u Ministarstvu kulture u vreme Koštuničine vlade.

Inače, najava da će "Riblja čorba" svirati u petak izazvala je burne reakcije na "mrežama".