LIDER LSV Nenad Čanak došao je u utorak u prostorije PSG da bi se sa predsednikom tog pokreta Sergejem Trifunovićem raspravio o uvredama koje je na njegov račun izneo na jednom od opozicionih mitinga.

Obojica političara su iznela svoje verzije ovog "obračuna". Čanak je na "Tviteru" napisao:

- Bio sam sada u PSG da nađem Trifunovića. Nije smeo da ponovi šta je izgovorio, samo je ponavljao da je o meni rekao ono što sam ja govorio o Miloševiću. Imao je punu kancelariju ljudi. Sada je definitivno - Sergej Trifunović je bezvredna kukavička krpa.

On je odbacio Trifunovićeve tvrdnje da je u prostorije PSG ušao sa dva telohranitelja i napisao da je bio u pratnji Bojana Pudara, sekretara poslaničke grupe LSV u Skupštini Srbije i sa pratiocem koji mu pomaže jer se teško kreće.


Pročitajte još:Čanak: Obradović je uspaljeni lažov

Prema Trifunovićevoj verziji, Čanak je došao "sa telohraniteljima i dramskim patosom". Navodi da mu je lider LSV rekao: "Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu, a to košta."Pročitajte još:Sergej u kafani pravi koaliciju?

Trifunović tvrdi da je odbio da se rukuje sa Čankom:

- Pitao me je da li je istina da sam rekao to o njemu, a ja sam mu odgovorio da jeste i da je on Slobodanu Miloševiću govorio mnogo gore stvari. Da mu je pretio da će ga obesiti na trgu. Ne znam na šta je mislio kada je rekao da to košta, ali to je zvučalo kao mafijaška pretnja. Mi živimo u mafijaškoj državi, a on je osvedočeni mafijaš.

Trifunović je u petak na protestu u Novom Sadu optužio Čanka da planira otcepljenje Vojvodine i nazvao ga "debelim krmetom" i "smrdljivim podlim đubretom".