Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetom Južnobanatskom okrugu, danas je nastavio kampanju "Budućnost Srbije", a pauzu je napravio u marketu u kojem je pazario namirnice.

Vučić danas obilazi Pančevo, Kovin, Opovo, Vršac, Belu crkvu i Banatsko novo selo, a pauzu u putu je napravio u selu Glogonj, u kojem je običan čovek iz naroda svratio u market "Stoilković" i kupio jabuke i "smoki".

Prodavačica je bila vidno iznenađena jer je u njenu radnju ušao predsednik Srbije, koji je kao bilo koji građanin sam kupio potrebne namirnice.

Vučića su ispred marketa sačekali oduševljeni građani, a neki od njih su poželeli da naprave selfi sa predsednikom Srbije.


PREDSEDNIKU OD UČENIKA SAT NAPRAVLjEN 3D ŠTAMPAČEM

Učenici srednje stručne škole "Nikola Tesla" u Vršcu poklonili su danas sat napravljen 3D štampačem predsedniku Aleksandru Vučiću, tokom njegove posete toj obrazovnoj ustanovi.

Vučića je tokom posete školi posebno zainteresovao 3D štampač, a đaci su mu objasnili kako to radi i poklonili mu i sat napravljen tim uređajem.Predsednik se zahvalio i rekao im da je ponosan na njih i srećan što imaju znanje o novim tehnologijama.

Tom prilikom, predsednik je na poklon dobio i šah od člana Gradskog veća i bivšeg učenika te škole Bobana Bogosavljevića, inače šahovskog velemajstora.