Predsednik Poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović danas je u ime poslaničke grupe najoštrije osudio "otvorene pretnje silovanjem, brutalno vređanje i zastrašujuće neljudski odnos pokazan prema predsednici Vlade Republike Srbije, Ani Brnabić, od strane Željka Veselinovića, predsedavajućeg u 'Savezu' Đilasa, Jeremića, Obradovića, Lutovca i njihovih poslovnih partnera".

Martinović je podvukao da je taj užasan, pristojnom čoveku nepojmljiv izliv nasilja, vulgarnosti i prostakluka zapanjio celu Srbiju.

"On, međutim, nije nikakav incident: on je slika i prilika načina na koji razmišljaju Veselinović, Đilas, Jeremić, Obradović, Lutovac i drugi pripadnici tajkunsko - ljotićevske koalicije" rekao je Martinović.

PROČITAJTE JOŠ: Nastavak obračuna u DS: Šum na "mreži"

Ističe da su oni, koji svakodnevno otvoreno prete nasilnim otimanjem vlasti u Srbiji, krvoprolićem i fizičkom odmazdom Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici, članovima SNS i svima koje doživljavaju kao branu sopstvenom povratku na vlast i prilici za novo bogaćenje kroz pljačku naroda time pokazali kako bi se odnosili prema ženama u našoj zemlji, samo ako im se ukaže prilika.

To su "vrednosti" koje baštine pripadnici tajkunsko - ljotićevske koalicije, svi zajedno i bez ikakve razlike među njima, naglasio je.

Građani Srbije im, sigurno, priliku za izopačeno iživljavanje o kom sanjaju - neće pružiti nikada, poručio je Martinović.

Dodao je da će reakcija, ili izostanak reakcije, svih političkih aktera u Narodnoj skupštini na taj skandalozni napad pokazati jasno - da li se sa tim užasom slažu, ili se nalaze na drugačijim vrednosnim pozicijama.

"Neka svako pokaže gde vidi svoje mesto.Stav narodnih poslanika Srpske napredne stranke je jasan: ovakav čin zaslužuje najsnažniju moguću osudu svakog pristojnog čoveka" zaključio je Martinović.