Putujući cirkus Dragana Đilasa posetio je danas Zrenjanin i pred malobrojnom publikom pokušao da izvede nešto iz svog bogatog repertoara laži, izmišljotina i obmana.

Oni koji su fabrike zatvarali, državu upropastili i doveli do bankrotstva i uz sve to se još i obogatili, bez imalo stida traže od naroda priliku da opet rade isto, da se još bogate, jer im je malo i 100 miliona evra imovine.

Oni koji su pravili granice sa Kosovom i Metohijom i koji su zbog politike koju su

vodili postali albanski narodni heroji koje njihova štampa slavi, traže podršku da nastave svoju politiku da ni Srba, ni Srbije na Kosovu nema, ali da oni imaju pare i od katarske ambasade u Berlinu i od raznih sumnjivih tipova koji čame po američkim zatvorima.

Oni koji su pozivali na hapšenje predsednika države, državni udar i građanski rat, bez ikakve sramote pričaju o demokratiji i slobodama u Srbiji.

Još da je onaj što je decu oblačio u uniforme i u ruke im gurao puške i noževe pričao o pravima deteta, farsa bi bila potpuna.

Zato je mnogo važnija vest za Zrenjanin, Banat i Srbiju to što će, zahvaljujući

Aleksandru Vučiću, kineski investitor “Šandong Linglong" uložiti 870 miliona evra u izgradnju fabrike u ovom gradu i što će posao dobiti 1.500 radnika iz Zrenjanina i srednjeg Banata, od predstave putujućeg cirkusa Dragana Đilasa i njegovih klovnova Jeremića, Obradovića, Stamatovića i ostalih.