Premijerka Srbije Ana Brnabić oglasila se posredstvom Tvitera povodom optužbi Vuka Jeremića.

Jeremić je na Tviteru napisao sledeće:

“Porodica Brnabić računa na to da će nakon pada diktature moći slobodno da živi u inostranstvu uživajući u imetku stečenom tokom fingiranja premijerske funkcije. Jedino se tako može objasniti nonšalancija sa kojom se odnose prema očiglednom sukobu interesa. Jako se varaju”, stoji u objavi.

Pročitajte još - PREMIJERKA ANA BRNABIĆ O OPOZICIONOM BLOKU: Savez za sebe, a ne za Srbiju

Premijerka je, međutim, ubrzo odgovorila na prozivke i pretnje jednog od opozicionih lidera, rekavši da je upravo on dobio 200.000 dolara od katarske ambasade.

“Vuče, čestitam ti na još jednom muškom i junačkom napadu. Nešto si ti ipak pogrešio... Nisam ja dobila 200.000 dolara od katarske ambasade u Berlinu, nego ti. A što se lopovluka i korupcije tiče, ti i tvoje kolege neprevaziđeni ste u savremenoj srpskoj istoriji. Aj' ostaj mi zdravo!”, navela je premijerka na Tviteru.

Foto: Tviter

Usledio je Jeremićev odgovor.

"Gospođo Brnabić (ili Nemanjić), na vlasti ste već 6 godina i detaljno ste ispitivali sve moje finansije - legalno i nelegalno. Niste pronašli ama baš ništa sporno - da jeste, odavno bih imao posla sa istražnim organima. Ali Vama i Vašem bratu neće biti utočišta - obećavam".

Brnabić je još navela: "Nemoj da se nerviraš. Pomenem Katar i odmah planeš... Šta je problem objasniti za šta se dobilo $200.000 od strane ambasade iz strane zemlje?? Što se obećanja tiče, uvek si umeo da obećaš...".