POSLANIK Nada Kostić, posle samo nedelju dana, shvatila je da u duši, ipak, nije monarhista. Još se nije osušilo mastilo na njenoj članskoj karti u Pokretu obnove kraljevine Srbije na čijem je čelu Žika Gojković, a Kostićeva je odlučila da opet promeni jato. Tačnije da se vrati u staro - Demokratsku stranku.

U političkoj karijeri ona je često menjala stranačke dresove - šest puta. Najpre je bila u Demokratskoj stranci Srbije, a zatim je prešla kod demohrišćana. Branila je i boje pokreta "Dosta je bilo", republikanaca i demokrata, pa POKS.

- Primetili smo da je ušla u salu i, umesto da sedne pored Gojkovića, otišla je u klupe gde sedi DS i tu se smestila - kaže naš sagovornik iz Skupštine.

- Svom donedavnom partijskom drugu je rekla da će da sedi sa opozicijom.

Pročitajte još - POKS: Soraja platila stan 250.000 evra u kešu, Ispitati imovinu "starleta"

Tokom kratkog staža u POKS, Nada Kostić održala je i nekoliko konferencija za štampu. Rekla je da se njena ubeđenja o ustavnoj parlamentarnoj monarhiji najviše poklapaju sa stavovima ovog pokreta, dok je Gojković poručio da je ponosan što je ova dama prešla u POKS, gde svakodnevno dolaze novi i kvalitetni ljudi.

Pored njenog imena, na zvaničnoj stranici parlamenta, stoji da će nastupati kao samostalni poslanik, a da je partija kojoj pripada DS.

Nada Kostić