Predsednički kandidat Pokreta Dveri Boško Obradović tvrdi da će, ukoliko pobedi na izborima, zastupati i štiti interese penzionera.

“Javno se obavezujem da ćete u meni kao budućem predsedniku imati svog političkog zastupnika i zaštitnika”, poručio je Obradović penzionerima, koji su u utorak protestovali u Beogradu.

Obradović je istakao da niko nema prava da "otima" penzije građanima koji su ih pošteno zaradili, radeći za svoju zemlju.

On im je čestitao što su, kako je ocenio, opravdali ime dostojanstvenih i časnih ljudi i odbranili čast penzionera.

“Čestitam svima koji ste ustali protiv ove vlasti, koji se ne plašite pritisaka režima, tražite svoja prava i ne odstupate od toga”, rekao je Obradović.

OBRADOVIĆ U BADEN VIRTENBERGU SA JERGOM MOJTENOM


Predsednički kandidat Boško Obradović danas je posetio parlament nemačke pokrajine Baden Virtenberg gde mu je domaćin bio jedan od lidera stranke Alternativa za Nemačku Jerg Mojten.

Obradović i Mojten ocenili su da Dveri i Alternativa za Nemačku imaju brojne zajedničke stavove i saglasili se oko značaja porodičnih vrednosti i borbe protiv briselske administracije, kao i oko zaštite državnih granica u vremenu migrantske krize, saopštio je Srpski pokret Dveri.

S obzirom da je Baden Vitenberg centar nemačke privrede bilo je razgovora i oko ekonomske saradnje između Srbije i Nemačke.

Obradović je pozvao lidere Alternative za Nemačku da posete Srbiju i budu gosti Dveri, navodi se u saopštenju.