MORAMO da osvojimo 50 odsto glasova na izborima 16. marta, jer u protivnom nećemo imati vlast i nećemo moći da sprovedemo reforme.

To je u petak na mitingu u novosadskom „Spensu“ poručio Aleksandar Vučić, lider SNS:

- Bez vaše pomoći i podrške ne možemo i ne bismo mogli da uradimo ništa. Vaša podrška ključ je bilo kakvog uspeha i nade - govorio je Vučić u prepunoj sportskoj hali.

Prvi čovek naprednjaka je upozorio i da, iako kampanja nikada nije bila kraća, rezultat izbora nikada nije bio važniji. Naš cilj na izborima mora da bude većina glasova građana Srbije!

Vučić je poručio i da neće biti nimalo lako ostvariti taj rezultat:

- Šuto i rogato udružiće se da bi pokazalo i pokušalo da stvari vrati unazad. Svakoga dana im nešto smeta. Mi hapsimo lopove a ne poštene ljude, i baš me briga koja im je partijska knjižica. Lopovi i kriminalci neće upravljati Srbijom i soliti pamet kako se Srbija leči.

On je istakao da će srpska ekonomija imati šanse da napreduje tek kada država sa grbače skine tajkune i njihove sluge u politici:

- Moja poruka za sve njih danas, za sve koji su govorili da nije kriv onaj ko je uzeo tri miliona evra, ko je dilovao, koji su opljačkali naše banke za milijardu evra, da ih obavestim da ih se nisam nimalo uplašio niti ih se Srbija imalo uplašila. Srbija će ih pobediti sve zajedno koliko god da ih ima.

Tokom govora predsednika SNS Aleksandra Vučića na predizbornom skupu te stranke u Novom Sadu, na binu se popeo jedan građanin, kojeg je obezbeđenje pokušalo da zaustavi, ali je na insistiranje Vučića pušten na binu.


UDOVIČIĆ: SNS PRUŽIO PRILIKU MLADIMA
Ministar sporta i omladine Vanja Udovičić ukazao je da je jedino SNS ukazao priliku mladima da se iskažu u izvršnoj vlasti, dok su drugi samo pričali o mladima.

On je kao primere naveo ministra Selakovića, Krstića, na nivou Beograda Malog, i u Predsedništvu Đurića.

Udovičić je naglasio da je potrebno da se napravi moderna Srbija i pozvao mlade, ali i starije, da zbog tih mladih glasaju 16. marta za SNS i toj stranci daju puno poverenje.


VUČEVIĆ: NIKO NE MOŽE DA ZAUSTAVI REFORME
Gradonačelnik Novog sada Miloš Vučević poručio je večeras, otvarajući predizbornu konvenciju SNS u Novom Sadu, da niko ne može da zaustavi reforme i napredak Srbije.

Građani na izborima 16. marta biraju između onih koji su potpuno uništili Srbiju i Aleksandra Vučića i SNS, koji imaju jasnu viziju, sa nikada jačkom podrškom građana Srbije, rekao je Vučević.

On je rekao da su se mnogi udružili protiv SNS, da koriste tajkunski novac u kampanji, i poručio da što više napadaju SNS to je stranka sve jača.

On je rekao da su se građani okupili u Spensu kako bi postigli dogovor da zajedno pobede 16. marta, da bezrezervno podrže jasnu reformsku politiku SNS i njenog lidera Vučića, i da istraju u borbu protiv tajkuna i mafije.

Vučević je rekao da je SNS u Vojvodini zaustavio napad na jedinstvo države onih koji se Vojvodine sete samo kada treba da sačuvaju svoje fotelje i pozicije.