Baba i deda poginuli su u saobraćajnoj nesreći kod Inđije, na auto-putu Beograd-Novi Sad, dok su njihove tri unuke povređene.


Povređene su dve desetogodišnje bliznakinje i njihova sestra stara dve godine. Njih je Služba hitne pomoži iz Inđije prevezla u Dečju bolnicu u Novom Sadu, gde je u toku njihovo lekarsko zbrinjavanje.

Jedna od bliznakinja je zadobila teške povrede opasne po život i nalazi se u hirurškoj intenzivnoj jedinici, druga takođe ima teške povrede, ali nisu opasne po žovot i smeštena je na odeljenje.

Treće dete od dve godine je, kako saznajemo u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine u Novom Sadu, lakše povređeno, ali će biti zadržano na daljem posmatranju.PROČITAJTE JOŠ: Tragedija kod Inđije zbog tornada? U sudaru automobila i kamiona dvoje mrtvih, povređeno troje decePROČITAJTE JOŠ: Delovi odeće po bankinama, uništen auto: Jezive scene nesreće nakon tornada (FOTO)


N
esreća se dogodila kada se „mercedes“ austrijskih registarskih oznaka, uključivao na kolovoz iz zaustavne trake. U tom trenutku je na automobil naleteo kamion.

Inače, danas oko podneva jak vetar pogodio je područje Inđije i napravio je potpuni haos i kolaps.