MUŠKO više ne mogu - poručila nam je Nataša Bekvalac u pesmi koju je snimila sa Eminom Jahović, a u četvrtak su joj ove reči legle kao kec na desetku. U Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano je prvo ročište povodom zahteva za razvod braka novosadske barbike i Luke Lazukića, koje se završilo konačnim razlazom.

Suđenje je bilo zakazano za 10.30, a Lazukić je prvi ušetao u zgradu suda. On je na motoru, sa kacigom u ruci, 15 minuta pre početka ročišta pristigao na suđenje, i to bez advokata. Na licu mu je pisalo sve - namršten pogled skrivao je ispod tamnih naočara, te je bez reči ušao u Prvi osnovni sud. Nekoliko minuta kasnije pojavila se i lepa Nata, odevena u elegantnu crnu haljinu. Pevačica je brzim korakom ušla u zgradu u pratnji svoje advokatice. Posle sat i po, Bekvalčeva se prva pojavila na vratima i pokretom ruke okupljenim novinarima dala je do znanja da je sve gotovo. Mada nije želela da daje izjave za medije, na pitanje kako se oseća uz osmeh je naposletku odgovorila:

- Razvedeno! Srećno, jako.

Pročitajte još: POSLE BRAČNIH BRODOLOMA: Emina Jahović i Nataša Bekvalac više "ne vole" muškarce

Nakon nje, iz suda je izašao Lazukić, koji nije želeo da daje izjave za medije.


Podsećamo, Bekvalčeva je podnela zahtev za razvod braka nakon što je Luka fizički nasrnuo na nju i naneo joj lakše telesne povrede u noći između 13. i 14. aprila 2018. godine, u njenom stanju na Dedinju. Do incidenta je došlo samo mesec i po dana nakon što je pevačica donela na svet njihovu ćerkicu Katju.