U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas, petnaestak minuta pre ponoći, dogodila na raskrsnici dveju ulica u mestu Tornjoš, nedaleko od Sente, poginule su dve osobe.

Do nesreće je došlo kada je putničko vozilo , iz zasad neutvrđenih razloga, sletelo s kolovoza i udarilo najpre u saobraćajni znak, a onda u betonski stub bandere.

Kako “Novosti” saznaju, na licu mesta poginuli su vozač Jožef Kovač (52) i Elvira Kolompar ( 33), oboje iz Sente, dok je treći putnik u automobilu Miodrag Jovanović (24) iz Bogaraša kod Sente, zadobio lakše telesne povrede.

Automobilom marke “pasat”, nemačkih registarskih oznaka, upravljao je Jožef Kovač, Elvira Kolompar je u trenutku nesreće sedela na zadnjem sedištu, dok je povređeni Jovanović bio na mestu suvozača.

- Tačan uzrok nesreće još se pouzdano ne zna. Okolnosti zbog kojih je automobil sleteo s kolovoza još se utvrđuju, a ne može se pouzdano reći ni da li je vozač bio pod dejstvom alkohola. Tela poginulih poslata su na obdukciju u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

Uviđaj na licu mesta obavili su predstavnici Osnovnog javnog tužilaštav u Senti i policija. Krivični postupak neće biti pokrenut, jer je vozač automobila poginuo – saznajemo od izvora bliskih istrazi.