SPORTISTA Damir Dado Mihajlović (37), MMA borac, koji je teško povređen oštrim predmetom u petak u kafiću "Distrikt" u Novom Sadu, otpušten je iz Kliničkog centra Vojvodine na kućno lečenje.

U ovoj zdravstvenoj ustanovi "Novostima" je potvrđeno da je pacijent dobrog opšteg stanja napustio bolničku postelju i da će dalji oporavak nastaviti kod kuće.

Inspektori novosadske policije i dalje tragaju za napadačima koji su u petak nešto pre 14 časova, u pomenutom kafiću u Ulici Miše Dimitrijevića 12, u novosadskom naselju Grbavica, teško povredili Mihajlovića.


PROČITAJTE JOŠ - UZNEMIRUJUĆ SNIMAK: Pogledajte kako Brutalno tuku i ubadaju nožem zeta Nataše Bekvalac u kafiću! Gosti bežali pod stolove (VIDEO)


Prema pričama pojedinih gostiju lokala, sve se odigralo munjevitom brzinom. Jedan od posetilaca je ispričao da je video Mihajlovića u društvu jednog muškarca, i da je između njih u jednom momentu došlo do prepirke, a zatim i tuče. Ubrzo zatim su stigla još dvojica i oni su počeli da udaraju Mihajlovića. Jedan od te trojice je navodno dograbio pepeljaru sa stola i Mihajlovića udario po glavi, posle čega je ovaj pao na zemlju. Dok je ležao, napadač ga je još nekoliko puta ubo nožem po nogama.

Napadači su posle toga pobegli iz lokala, koji se, inače, nalazi na svega nekoliko metara od dečjeg vrtića.