PLjEVLjA - Četvoro državljana Srbije i državljanka Crne Gore primljeno je u Opštu bolnicu Pljevlja, nakon jutrošnjeg saobraćajnog udesa koji se dogodio oko devet časova na magistralnom putu Žabljak – Šavnik u blizini restorana “Izvor”.

Niko od povređenih nije životno ugrožen. Svi povređeni u jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći su prošli sa lakšim telesnim – kontuznim povredama.

Među povređenima je i dvoje dece.

PROČITAJTE I: SRPSKA PORODICA IMALA UDES NA HALKIDIKIJU: Auto se prevrnuo na krov, u njemu bilo i dete

Do nesreće je došlo priliko čeonog sudara  Opela VA 122 JV u kome su se nalazili Ivan i Milena Živanović iz Valjeva kao i njihova maloletna deca D.Ž i A.Ž. i Fiata NK CF 590 u kome se nalazila Branka Krstajić iz Nikšića.

Dežurni hirurg dr Davor Cvijović saopštio je da je završen dijagnostički tretman povređenih državljana Srbije i daje  njihovo stanje stabilno a povrede se manifestuju u nagnječenjima i rasekotinama.

Oni će ostati u pljevaljskoj bolnici kako bi se njihovo zdrastveno stanje dalje pratilo.

Krstajić je u Hitnoj pomoći u Žabljaku čekala povratak vozila  iz Pljevalja kojim je prevezena na hirurgiju u Pljevljima i u toku je dijagnostička procedura.
I ona je prošla sa lakšim povredama

Vozilo valjevskih registarskih oznaka nakon sudara sletelo je sa kolovoza i na krovu završilo u kanalu pored puta, dok je vozilo nikšićke reigistracije ostalo na magistrali sa potpuno havarisanim prednjim delom