Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović pohvalio je danas rad policije u borbi protiv trgovine narkoticima i istakao da je u prva četiri meseca ove godine zaplenjeno više od dve tone droge.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom carina, u još jednoj dobroj akciji, zaplenili su na Batrovcima novih 340 kilograma narkotika. Želim da zahvalim policajcima i pripadnicima drugih službi bezbednosti koji su i u ovoj godini neumorno radili i pokazali da u Srbiji nema tolerancije prema narkoticima", rekao je Stefanović.

PROČITAJTE JOŠ -  MUP: Na Batrovcima zaplenjeno 340 kilograma marihuane (FOTO)

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, on je istakao da je Srbija zemlja koja štiti svoju decu i sve svoje građane, i u kojoj narko-dileri neće biti bezbedni.

"Sa više od dve tone zaplenjenih narkotika u prva četiri meseca ove godine, Srbija beleži odlične rezultate, ali to ne znači da treba da budemo neoprezni i da zastanemo", naveo je Stefanović.

On je policijskim službenicima čestitao na ozbiljnom i odgovornom radu na otkrivanju i zapleni narkotika i dodao da od njih očekuje još veću posvećenost i još više aktivnosti u suzbijanju trgovine narkoticima.