MLADIĆ I. N. (22) iz Klubaca, naselja kod Loznice, prethodne noći je primljen u lozničku bolnicu sa povredama nastalim usled uboda nožem, i to dve na grudnom košu, dve u predelu stomaka, jedna na levoj podlaktici i jedna u levoj nadlaktici. Lekari su brzo intervenisali i, po svoj prilici, van je životne opasnosti.

I. N. je povređen u kafiću "Krem" u Loznici. Policija je brzo ustanovila da je napadač Lozničanin G. G. (20), koji je uhvaćen. Utvrđuju se okolnosti koje su dovele do povređivanja.

Kako "Novosti" saznaju, oba mladića su stari znanci policije, po kavgama i preprodaji narkotika u ovom kraju. Do sukoba je, po prvim policijskim procenama, došlo zbog prodaje droge u lokalu u kom je nastalo ranjavanje.


Pročitajte još: Građani MUP-u dali spisak aranđelovačkih dilera

- Sreća je da je policija brzo reagovala, kako ne bi stradala i nedužna omladina, koja niti ima sa njima veze, niti koristi narkotike, a poznato je da u gradu deluje najmanje pet do šest narko-dilerskih grupa, čiji su sukobi učestali, najčešće zbog borbe za "tržište" - kažu upućeni u Loznici. - Pre nekoliko dana kod jednog Lozničanina policija je pronašla više od 400 grama marihuane, koji je, prilikom pretresa, rekao da to nije njegova "roba", "već ju je zaboravio drugar". Neki narko-dileri, inače, vole i da se hvale kako im dobro ide, ali je većini njih takvo ponašanje "izašlo na nos".

PADAJU "NEDODIRLjIVI"?

Policija intenzivno radi na iskorenjavanju narkotika, ne samo iz lokala, već i iz grada. Nije isključeno da uskoro počnu da padaju i "nedodirljivi" Lozničani, koji su višegodišnji šefovi lokalnim dilerima, sakriveni drugim poslovima i željni da budu poštovani kao "uvaženi sugrađani".