ISPRED porodične kuće u Vranju, maskirani napadači su najpre udarili direktora ovdašnjeg "Vodovoda" i sekretara GO SNS Gorana Đorđevića (na slici u sredini), a zatim i njegovu suprugu koja je pokušala da ga odbrani, dok su šesnaestogodišnju ćerku povukli za kosu. Njihov sin nije povređen, a ostalim članovima porodice je 14. marta uveče pomoć ukazana u vranjskom zdravstvenom centru.

I, dok policija traga za osumnjičenima, Đorđević je u stranačkim prostorijama predstavnicima medija ispričao šta se dogodilo i naglasio da su snimak automobila kojima su napadači pobegli dostavili istražnim organima.

- Ne sumnjam ni na koga. U ovom gradu živim 52 godine, nikoga nisam prevario i nikome se nisam zamerio - kaže direktor "Vodovoda" i napominje da je on zadobio dva hematoma na glavi, njegova supruga ima brojne modrice po telu, a ćerka se oporavlja od traume.


"METE"

PREDSEDNIK SNS u Vranju Slaviša Bulatović ocenjuje da je napad na "jednog od najboljih ljudi u stranci" napad na sve naprednjake i okrivljuje pojedine medije koji im "crtaju mete na čelima"...